Minks El-Service udfører alle typer elopgaver:

Minks El-Service udfører altid et stykke kvalitets håndværk og yder god service. Vi kører i hele det sydfynske område, inkl. Tåsinge og Langeland.

 

Nybygning

Uanset om det er en carport, tilbygning eller et helt hus der skal bygges. Vi klarer alt indenfor el, belysning, netværk, antenne og telefon. Der udføres alt fra en ganske almindelig el installation, til en avanceret intelligent el installation.

Renovering

Hvis dit hus skal renoveres, i mindre eller større omfang, er vi altid klar til også at renovere din el installation. Alt fra en enkelt stikkontakt, til udskiftning af hele el installationen, udføres efter dine ønsker og behov.

Vedligeholdelse og service af el installationer

Både hos private og virksomheder udføres alle former for vedligeholdelse og service. Udskiftning og fejlfinding af alle former for elektrisk udstyr.

Eftersyn af el installation

El installationer kan være farlige, derfor skal der være en fejlstrømsafbryder i alle huse. Ved at teste den, kan det afgøres om den virker efter hensigten. Resten af installationen kan også efterses, for at opdage mulige fejl og mangler. Testrapport udfærdiges efter ønske. Eleftersyn i forbindelse med salg af bolig laves også efter ønske.

Data installationer

Alle former for data (netværk) laves. Både med kabel og trådløst. Har du fået fibernet i din bolig, og skal have ført installationen videre til PC, fjernsyn eller telefon. Så udfører vi alle disse typer af installation. Opsætning af trådløst internet (router) klares også.

Belysning

Montering og opsætning af alle former for belysning både inde og ude.

Ledning, kabel

Minks El-Service · Mobil 2078 7801 · mail@minksel.dk